Dešimt metų kartu

lapkričio 27 d., 18 val.

Šventinis vakaras

Gruzijos meno ir skonio namams – 10!

Dešimt metų skonių, istorijų, susitikimų ir jaukių vakarų, kai Sakartvelas gyveno čia – Lietuvoje.

Kviečiame jus švęsti kartu, pasinerti į autentiškų kartvelų patiekalų, muzikos ir šypsenų kupiną vakarą, skirtą visiems, kurie per šį dešimtmetį tapo mūsų istorijos dalimi.

Tai bus vakaras, kuriame susipins skonis, menas ir nuoširdumas – trys dalykai, iš kurių ir gimė Gruzijos meno ir skonio namai.

Lauks muzika, gardūs kartvelų patiekalai, istorijos, šventinė nuotaika ir ta nepakartojama kartveliška dvasia, kuri mus jungia jau dešimtmetį.

Vietų skaičius ribotas – būtina registracija.

+370 618 23103 | info@gruzijospasaulis.lt

Degustacinė vakarienė

gruodžio 7 d., 16 val.

Kartvelų virtuvės

Gruodis – metas, kai paprastas vakaras gali virsti švente, jei jį praturtina geri skoniai, juokas ir bendrystė, tiesa? Tokiam šventėms įkvepiančiam vakarui kviečiame jus gruodžio 6 dieną. Kartvelų virtuvės degustacinės vakarienės metu:

  • 5 gardžių patiekalų degustacija pagal autentiškus mūsų šeimos receptus.

  • Įdomios istorijos apie valgius, Sakartvelo tradicijas ir stalo kultūrą.

  • Nepakartojamas naujų skonių atradimo džiaugsmas, jauki atmosfera ir bendraminčiai, vertinantys tikrumą ir autentiškumą.

Leiskite sau sušilti, pasimėgauti ir pasinerti į tikrą žiemos jaukumą.

BILIETAI IŠPARDUOTI.

+370 618 23103

Gruodžio magija

gruodžio 14 d., 11 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Gruodį virtuvė tampa stebuklų vieta. Tad šio mėnesio kulinariniuose kursuose „Gruodžio magija“ pasinersime į magiškų kartvelų valgių ruošimą, subtiliai įpindami lietuviškų skonių ir tradicijų. Subalansuota žiemos vakarienėms, bet puikiai tiks ir jūsų šventiniam – lietuviškai kartveliškai – magiškam stalui. Kursų metu:

  • Ruošite keturis skirtingus lietuviškai kartveliškus valgius: silkę su burokėlių phali ant juodos duonos, keptą žuvį su keptų baklažanų ir kitų daržovių pagardu, pupeles su riešutais ir raugintais kopūstais bei putėsius pelamuši, tik šįkart – iš lietuvių pamėgtų spanguolių!

  • Sužinosite viską apie šiuos patiekalus, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • Ragausite, uosite, diskutuosite.

Laukia vakaras, kuomet garuojantys puodai, šiltas bendravimas ir nauji atradimai sukurs tikrą gruodžio stebuklą. Susitiksime?

BILIETAI IŠPARDUOTI. Kursų kaina – 55 eur / asm.

+370 618 23103

Degustacinė vakarienė

sausio 16 d., 18 val.

Kartvelų virtuvės

Sausis – metas, kai norisi lėtesnių vakarų, šilumos ir tikrų skonių. Todėl kviečiame jus į kartvelų virtuvės degustacinę vakarienę, kurioje žiemos jaukumas susitiks su autentiškais Sakartvelo patiekalais.

Šio vakaro metu jūsų lauks:

  • 5 patiekalų degustacija pagal mūsų šeimos receptus – nuo švelnių žiemos valgių iki sodresnių skonių.

  • Įdomios istorijos apie kartvelų virtuvę, tradicijas ir stalo kultūrą.

  • Jauki atmosfera, bendrystė ir naujų skonių atradimo džiaugsmas.

Leiskite sau pradėti metus šiltai, skaniai ir prasmingai.

Vakaro kaina – 55 eur / asm.

+370 618 23103

Žiemos mėgstamiausieji

sausio 25 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Kai lauke šalta ir tamsu, kartvelai šildo namus tuo, ką moka geriausiai — sodriu, aromatingu ir širdį sušildančiu maistu. Tad sausio kulinariniai kursai „Žiemos mėgstamiausieji“ skirti būtent tam: kartvelų mėsos patiekalams, kurie žiemą tampa tikrais stalo herojais.

Čia jūsų lauks:

  • 4 skirtingų mėsos valgių ruošimas jaukioje mūsų virtuvėje.

  • Istorijos ir pasakojimai apie kartvelų žiemos virtuvę bei stalo kultūrą;

  • Spalvos, skoniai, aromatai ir geros emocijos.

Kursų kaina – 55 eur / asm.

+370 618 23103

Degustacinė vakarienė

spalio 11 d., 18 val.

Kartvelų virtuvės

Kaip ruduo pripildo namus jaukumo ir spalvų, taip nauji skoniai pripildo sielą – atraskite mažą didelę laimę, kurią dovanoja skanus maistas ir maloni draugija! Kviečiame į kartvelų virtuvės degustacinę vakarienę, kurios metu jūsų lauks:

  • 5 gardžių valgių degustacija, įkvėpta autentiškų receptų;

  • Įdomios istorijos apie patiekalus, Sakartvelo tradicijas ir stalo kultūrą;

  • Nepakartojamas naujų skonių atradimo džiaugsmas, jauki atmosfera ir bendraminčiai, vertinantys tikrumą ir autentiškumą.

Degustacinės vakarienės kaina – 55 eur / asm.

+370 618 23103

Odė derliui

spalio 12 d., 13 val.

a bunch of carrots sitting on top of a cutting board
a bunch of carrots sitting on top of a cutting board

Vienos dienos kulinariniai kursai

Rudens gėrybes pagerbsime ypatingai – kviečiame į kartvelų virtuvės kulinarinius kursus „Odė derliui“! Šis vakaras bus skirtas sezonui, kai stalus puošia spalvingos daržovės, aromatingi vaisiai ir kvapnūs žolelių ryšulėliai.

Kursų metu:

  • Ruošite keturis gardžius patiekalus iš šviežio rudens derliaus: baklažanų ir kitų keptų daržovių salotos, moliūgų phali, žiedinį kopūstą su riešutiniu padažu ir rudens hitu tapusį desertą iš obuolių ir moliūgų.

  • Sužinosite naujų derinimo idėjų, išgirsite istorijų apie rudens skonius Gruzijos virtuvėje.

  • Ragausite, uosite, diskutuosite.

Ryškios derliaus spalvos, gruzinų virtuvės magija ir vitaminų kupini kąsniai – praleisti negalima, tiesa?

Kursų kaina – 55 eur / asm.

+370 618 23103

Pirkti bilietą