Auksinis rugsėjis

rugsėjo 21 d., 13 val.

a person holding a fork over a plate of food
a person holding a fork over a plate of food

Vienos dienos kulinariniai kursai

Prabėgo dar viena nuostabi vasara, atėjo puikus rugsėjis! Neliūdime, o džiaugiamės nauju derliumi, nauju startu ir nauju sezonu, kurį, tradiciškai, pradėsime jo didenybės chačapuri mokymais!

Sakome, auksinis rugsėjis aukso nusipelniusiam chačapuri! Jį šįkart kepsime imeritišką su sūriu, laivelio formos adžarišką su kiaušinio saule viduje, chevrusetišką su sūriu ir žalumynais bei atiduosime duoklę mėsos valgių gerbėjams šįkart nepamiršdami ir sotaus kubdari – chačapuri su mėsos įdaru!

Turite savo mylimiausią? Kas ragavo, paantrins, kad labai sunku išsirinkti...

Taigi, vienos dienos kulinarinių kursų „Auksinis rugsėjis“ metu:

  • ruošite keturis skirtingus chačapuri;

  • sužinosite daug įdomaus apie šį legendomis apipintą kartvelų patiekalą, jo regioninius skirtumus ir išgirsite paslapčių, kaip jį paruošti tokį purų, burnoje tirpstantį;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

+370 618 23103

Vasaros meniu

birželio 15 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Kol visi nepasinėrėme į vasaros nuotykius, kviečiame į dar vieną, šio sezono paskutnį ir šįkart labai vasarišką, pomidorais ir žalumynais kvepiantį susitikimą!

Gaminsime 4 patiekalus, kuriuos tikrai pamilsite ir, tikime, nekart ruošite šią nuostabią vasarą. Taigi, vienos dienos kulinarinių kursų „Vasaros meniu“ metu:

  • ruošite keturis vasariškus patiekalus: įdarytus pomidorus, aštrų jautienos troškinį, čachochbili vištieną ir gaivias tradicines pomidorų ir agurkų salotas su riešutų padažu.

  • sužinosite daug įdomaus apie vasariška kartvelų racioną, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

+370 618 23103

Žiemos favoritai

sausio 20 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Prabėgus didžiosioms metų šventėms, nuo maisto ruošos ir ypatingų valgių pabėgti neskubėkite – vėl ženkite į jaukias virtuves ir naujaisiais metais išbandykite kažką naujo ir netikėto. Sausio mėnesį kviečiame į kulinarinius kursus, kurių metu pažinsite dar vieną puokštę nuostabiai aromatingų, sočių žiemiškų valgių! Kursų metu:

  • ruošite keturis skirtingus valgius: baklažanų salotas, raudonųjų pupelių sriubą bei du mėsos patiekalus – avieną su granatais ir aštrią vištieną su peletrūnais.

  • sužinosite viską apie šiuos kartvelų patiekalus, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

+370 618 23103

Kai sezoniniai ingridientai susitinka su patirtimi ir tradicijomis, nutinka kulinarinė magija. Leiskitės kartu į šią magišką skonių kelionę ir atraskite valgius, kurie tikrai taps jūsų žiemos mėgstamiausiais!

Degustacinė vakarienė

rugsėjo 28 d., 18 val.

Kartvelų virtuvės

Šis rugsėjis – atradimų laikas, o naujų skonių ir aromatų atrasti padėsime mes. Į pagalbą pasitelkę saulėtos vasaros ir gaivaus rugsėjo derlių, savo kulinarinę patirtį ir nepakartojamas Kartvelų virtuvės tradicijas nukelsime jus į Gruziją, kur kiekvienas patiekalas pasakoja istoriją, o skoniai – tai tikras gurmaniškas nuotykis! Kviečiame į ypatingą vakarą, kuriame pažinsite autentiškus Kartvelų virtuvės patiekalus, pripildytus spalvų ir nepakartojamų aromatų. Degustacinės vakarienės metu:

  • Ragausite 5 puikius kartvelų virtuvės valgius;

  • Išgirsite įdomių pasakojimų apie ragaujamus valgius, gruziniškas tradicijas ir stalo kultūrą;

  • Atrasite naujų netikėtų skonių, sutiksite bendraminčių, džiaugsitės laiku sau ir savo vidiniam gurmanui.

+370 618 23103

Vakarienės kaina – 50 eur / asm.

Pirkti bilietą