Sušilti lapkritį
lapkričio 30 d., 13 val.
Vienos dienos kulinariniai kursai
Jei spalį sakėme ruduo lengvai, tai lapkritį manifestuojame šilumą! O kas jau kas, bet kartvelų virtuvė garsėja savo magija sušildyti! Taip pat garsėja ir gebėjimu suburti ir įžiebti meilę valgio gaminimui ❤️
Taigi visus, kuriems buvimas virtuvėje ne tik prievolė, bet ir malonumas bei tuos, kurie ieško kulinarinės kibirkšties, kviečiame į vienos dienos kulinarinius kursus „Sušilti lapkritį“, kurių metu:
ruošite keturis skirtingus sušildančius patiekalus: baklažanų užkandį phali su granatais, raudonųjų pupelių sriubą su graikiniais riešutais ir žalumynais, jautieną troškintą su saldžiąja bulve ir rudens hitu tapusį desertą iš obuolių ir moliūgų.
sužinosite daug įdomaus apie rudenišką kartvelų virtuvę ir šiuos valgius;
ragausite, uosite, diskutuosite.
Kursų kaina – 50 eur / asm.
+370 618 23103
Degustacinė vakarienė
lapkričio 30 d., 18 val.
Kartvelų virtuvės
Skanu, sotu, svetinga, – tokie yra kartvelų vaišingumo poliai! Didžiuojamės šia kultūra, pasakojame apie ją ir kviečiame ją patirti kartu kartvelų virtuvės degustacinės vakarienės metu.
Taigi, antrasis lapkričio susitikimas mūsų studijoje – tai šansas pasinerti į gurmanišką nuotykį ir sušilti tikro gruziniško vaišingumo apsuptyje. Kas jūsų lauks?
5 skirtingų valgių degustacija;
Įdomūs pasakojimai apie ragaujamus valgius, gruziniškas tradicijas ir stalo kultūrą;
Naujų netikėtų skonių atradimas, bendraminčiai, jaukus laikas sau ir savo vidiniam gurmanui.
Lapkričio vakaras su kartvelišku cinkeliu – toks yra mūsų pažadas jums! Čiupkite bilietą, nes vietos labai greitai pildosi.
Kursų kaina – 50 eur / asm.
+370 618 23103
Kalėdinis meniu
gruodžio 15 d., 13 val.
Vienos dienos kulinariniai kursai
Gražiausios metų šventės jau visai „ant nosies“! Pas jus vėl susirinks šeima ir galvojate, ką patiekti ant šventinio stalo? O gal svarstote, kokiu netikėtu valgiu nustebinti vykstant į svečius?
Esame įsitikinę, kad tradicinių Kūčių ir Kalėdų vakarienių meniu puikiai papildytų šiek tiek kartveliško polėkio ir įvairovės! Juk ne paslaptis, kokios ypatingos būna grzinų šventės ir kiek dėmesio skiriama šventiniam stalui?! Kodėl gi neįsileidus šiek tiek šių kulinarinių įkvėpimų į savo šeimos Kalėdas?
Todėl kviečiame visus į šventinius vienos dienos kulinarinius kursus „Kalėdinis meniu“ kurių metu:
ruošite keturis skirtingus patiekalus: burokėlių phali, baklažanų salotas, žuvį su granatų bei kindzmari padažais, kozinaki.
sužinosite daug įdomaus apie kartvelų virtuvę ir šiuos valgius, išgirsite patarimų, kaip gruzinų patiekalus derinti su tradiciniais lietuviškais šventiniais valgiais;
ragausite, uosite, diskutuosite.
Bus šventiškai jauku ir smagu ir, tikime, įsikvėpsite šiek tiek kitokiam kalėdiniam meniu!
+370 618 23103
Vakarienės kaina – 50 eur / asm.