Derliaus popuri

rugsėjo 30 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai
Vienos dienos kulinariniai kursai

Vienos dienos kulinariniai kursai

Naująjį sezoną pradedame nauju derliumi! Rudenėjančiuose daržuose vasarą vainikuojantys baklažanai, burokėliai, pupelės ir pomidorai, nuo šaldytuvo viršaus ilgesingai į jus žvelgiančios gražuolės cukinijos… Gruzijos meno ir skonio namai sveikina atėjusį rugsėjį ir kviečia švęsti jo derlių! Šįkart kviečiame į vienos dienos kulinarinius kursus, kurių metu:

  • gaminsite 4 iš daržovių: daržovių salotas su riešutų padažu (baklažanai, cukinijos, pupelės, žiediniai kopūstai, burokai, špinatai), baklažanų ir paprikų salotas su žalumynais; baklažanus su pomidorų-česnakų padažu ir pupelių salotas su riešutais;

  • sužinosite viską apie šiuos patiekalus, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

+370 618 23103

Pažinkime žvėrieną

kovo 23 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Kovo mėnesio kulinarinis pasimatymas laukia netikėtas – jis bus skirtas žvėrienai! Mūsų lėkštėse ji atsiranda retokai, tiesa? Visgi, kartkartėmis ja pasimėgauti – ne tik kad gurmaniškas, bet ir labai sveikas pasirinkimas.

Kokius valgius iš žvėrienos ruošia kartvelai? Kokią žvėrieną renkasi ir kokiais prieskoniais ją gardina? Kaip ją ruošia: troškina ar kepa? Su daržovėmis ar be jų? Klausimai intriguoja, o atsakymai jums atskleis dar vieną, įdomią ir, žinoma, gardžią išskirtinės kartvelų virtuvės dedamąją.

Tad vienos dienos kulinarinių kursų „Atraskime žvėrieną“ metu:

  • ruošite tris skirtingus valgius iš žvėrienos;

  • sužinosite daug įdomaus apie žvėrieną kartvelų virtuvėje, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

Bilietai išparduoti.

+370 618 23103

Žiemos favoritai

sausio 20 d., 13 val.

Vienos dienos kulinariniai kursai

Prabėgus didžiosioms metų šventėms, nuo maisto ruošos ir ypatingų valgių pabėgti neskubėkite – vėl ženkite į jaukias virtuves ir naujaisiais metais išbandykite kažką naujo ir netikėto. Sausio mėnesį kviečiame į kulinarinius kursus, kurių metu pažinsite dar vieną puokštę nuostabiai aromatingų, sočių žiemiškų valgių! Kursų metu:

  • ruošite keturis skirtingus valgius: baklažanų salotas, raudonųjų pupelių sriubą bei du mėsos patiekalus – avieną su granatais ir aštrią vištieną su peletrūnais.

  • sužinosite viską apie šiuos kartvelų patiekalus, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;

  • ragausite, uosite, diskutuosite.

Kursų kaina – 50 eur / asm.

+370 618 23103

Kai sezoniniai ingridientai susitinka su patirtimi ir tradicijomis, nutinka kulinarinė magija. Leiskitės kartu į šią magišką skonių kelionę ir atraskite valgius, kurie tikrai taps jūsų žiemos mėgstamiausiais!

Patirk Gruziją

rugsėjo 9 d., 18 val.

gruzinų virtuvės degustacinė vakarienė
gruzinų virtuvės degustacinė vakarienė

Kartvelų virtuvės degustacinė vakarienė

Legendomis apipintos kartvelų virtuvės neįmanoma supainioti su jokia kita: ypatingi, iš paprastų produktų kuriami patiekalai, sodrūs skoniai ir aromatai nepalieka abejingų.

Gruzinų virtuvės degustacinė vakarienė – tai galimybė patirti kartvelų virtuvės teikiamus džiaugsmus, įminti kartvelų mitybos mįslę ir drąsiai žengti žingsnį taisyklingos mitybos bei ilgaamžiškumo kryptimi.

Degustacinės vakarienės metu:

  • ragausite 5 tradicinius kartvelų virtuvės valgius;

  • išgirsite įdomių pasakojimų apie ragaujamus valgius, gruziniškas tradicijas ir stalo kultūrą;

  • atrasite naujų netikėtų skonių.

+370 618 23103

Vakarienės kaina – 48 eur / asm.

Pirkti bilietą