Legenda apie chačapuri
kovo 16 d., 13 val.


Vienos dienos kulinariniai kursai
Turbūt visi sutiks, kad Gruzijos kulinarine legenda šis valgis tituluojamas ne veltui. Nuo seno karaliauja kiekvienuose kartvelų namuose, pelnytai įsitaisęs viso pasaulio restoranų ar užkandinių meniu, su trenksmu atkeliavęs ir į daugelio jūsų virtuves. Imerietiškas su sūriu, Račos regiono lobiani su gardžiu pupelių įdaru, Chevsuretijos phaliani ruošiamas su burokėlių lapais ar žalumynais ir laivelio formos adžaruli... Tik primename, koks nuostabus skonis ir aromatas, o jus kviečiame susiplanuoti tobulą pasimatymą su legenda, kuomet:
Ruošite keturis skirtingus chačapuri;
Sužinosite viską apie legendinį patiekalą, išgirsite įdomių istorijų apie kartvelų virtuvę ir stalo kultūrą;
Ragausite, uosite, diskutuosite
+370 618 23103
BILIETAI IŠPARDUOTI.
Degustacinė vakarienė
kovo 22 d., 18 val.


Kartvelų virtuvės
Sakoma, laimė slypi paprastuose dalykuose – skaniame maiste, geruose žmonėse ir akimirkose, kurios priverčia šypsotis. Sutiksite?
Jei taip, kviečiame jums į šį receptą puikiai atspindintį gastronominį patyrimą! Čia pasinersite į nepamirštamą skonių kelionę, kurioje susitinka autentiški gruziniški patiekalai, šilta atmosfera ir istorijos, atskleidžiančios tikrąjį Gruzijos svetingumą. Leiskite sau mėgautis akimirkomis, kurios suteikia džiaugsmo ir įkvepia atrasti daugiau! Kas jūsų lauks?
5 gardžių valgių degustacija, įkvėpta autentiškų receptų;
Įdomios istorijos apie patiekalus, Sakartvelo tradicijas ir stalo kultūrą;
Nepakartojamas naujų skonių atradimo džiaugsmas, jauki atmosfera ir bendraminčiai, vertinantys tikrumą ir autentiškumą.
Degustacinės vakarienės kaina – 50 eur / asm.
BILIETAI IŠPARDUOTI.
+370 618 23103
Jaukus pavasaris
kovo 30 d., 13 val.
Vienos dienos kulinariniai kursai
Chačapuri kursai labai sparčiai užsipildė, tad skelbiame dar vieną gastronominio nuotykio datą! Kovo 30 dieną kviečiame jus į vienos dienos kartvelų virtuvės kulinarinius kursus „Jaukus pavasaris“, kurių metu:
ruošite keturis skirtingus meile spinduliuojančius patiekalus: burokėlių ir riešutų užkandį phalį, paukštienos sriubą čichirtma, sušildančią jautieną su saldžia bulve, o desertui – tradicinį pupelių pyragą.
sužinosite daug įdomaus apie kartvelų virtuvę ir šiuos valgius;
ragausite, uosite, diskutuosite.
Bus pavasariškai jauku ir smagu, būtinai pasimatykime!
Kursų kaina – 50 eur / asm.
+370 618 23103